Jobs Done


Card image cap
OFFICE RELOCATION | SEKSYEN 17 to SEKSYEN 22

Moving office or office relocation is a necessity for some growing companies to find a more comfortable office than the existing office. But for office relocation is not easy, there is a lot of things to manage to avoid mistakes while the office moving process.

Read More
proses membungkus tilam
PINDAHKAN BARANG BESAR-BESAR | SUBANG - CYBERJAYA

Pindah rumah jika melibatkan barang-barang yang bersaiz besar agak merumitkan. Ini adalah kerana barang-barang yang bersaiz besar sudah semestinya memerlukan tenaga kerja yang ramai. Sebelum pindah rumah perancangan terlebih awal adalah amat digalakkan. Sekiranya anda merancang untuk pindah rumah anda disarankan untuk membuat checklist terlebih dahulu. Ini adalah untuk memastikan bahawa anda tidak tertinggal sesuatu yang penting.

Read More
Card image cap
PINDAH DENGAN SENANG HATI | PETALING JAYA - WANGSA MAJU

En Efeende merupakan salah seorang pelanggan setia kami kerana sebelum ni beliau pernah menggunakan perkhidmatan AM PRO MOVERS TRANSPORTATION sebelum ini dan sangat berpuas hati dengan semua hasil kerja yang dilakukan oleh kami sepanjang process perpindahan dan juga menepati masa.

Read More
Card image cap
PROFESSIONAL MOVERS | GOMBAK - BUKIT ANTARABANGSA

Siapa yang tak pernah mengalami rumah yang agak susah. Terlalu banyak perabut dan barang kecil seperti frame gambar, hadiah-hadiah dan sebagainya. Rumah sederhana tetapi nak mengemas nak baju-baju, pinggan mangkuk dan sebagainya.

Read more
Card image cap
DILEMMA PINDAH RUMAH | SHAH ALAM - RAWANG

Susahnya nak pindah rumah!! Nak jaga anak-anak lagi!! Nak mengemas lagi!! Nak kena settlekan semua bil lagi!! Cuti pulak singkat nak siapkan semua sekali gus!! Macam mana la nak selesaikan semua masalah ni? Abang, apa kata kali ni kita sewakan movers sahaja?

Read More
Card image cap
PINDAH JIMAT MASA | AMPANG - SHAH ALAM

Pindah rumah merupakan sesuatu agak leceh dan merumitkan. Tambahan lagi apabila anda perlu memindahkan terlalu banyak barang yang perlu dipindahkan dari satu tempat ke satu tempat. Banyak benda perlu difikirkan dan diuruskan sebelum berpindah. Masa untuk mengemas, membungkus dan memunggah kesemua barang juga akan menggambil masa yang lama.

Read More
Card image cap
MOVERS AND PACKERS | SELAYANG - RAWANG

Pindah rumah apartment memang terhad masa segala persiapan kena lengkap. Lif, loading bay, guard, parking dan juga management. Dan kebanyakkan rumah jenis apartment, kondominum dan flat juga mempunyai banyak prosedur yang perlu diikuti dan selalunya pelanggan akan buat segala perkara yang melibatkan rumah lama dan baru.

Read more
Card image cap
MOVERS AND PACKERS | AMPANG - OUG

Pernah ke hadapi masalah nak pindah rumah tapi tiada masa untuk mengemas rumah?? dengan kerja lagi tak menentu ada masa ke tak?? nak punggah sana sini amik masa!! sampai rasa nak terbalikkan rumah ini kalau boleh. Pernah tak ?? atau keluarga ke, jiran ke, kawan-kawan ke hadapi benda yang sama. Pernah terfikir nak pakai Movers and Packers tapi tak pasti mana yang terbaik.

Read More
Card image cap
MOVERS AND PACKERS | PETALING JAYA - KLANG

Am Pro Movers Juga Membuat Servis Transportation. En Halim memerlukan kenderaan untuk mengakut barangan beliau yang baru sampai dari luar negara. Selain dari aktiviti movers atau pindah rumah, kami juga melakukan pengangkutan domestik.

Read More